-

8:45 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst

In het geval van bijkomende niet-vertrekkers (inclusief eventuele reserves) kan een bijkomende of accumulatieve regel 4 van toepassing zijn

25p inhouding van het pond. BETWEEN 18:04:33 - 20:23:09

Positie Notering
1ste
|Odessa|
16/1 17.00 +1600
2de
|Rouge Bouquet|
11/4 3.75 +275
3de
|Lizzy's Inthegame|
12/1 13.00 +1200
4de
|Indian Dancer|
3/1 4.00 +300
|Lead Actress|
11/8 2.375 +137
|Early Morn|
12/1 13.00 +1200
NR
|Princessdiane N/R|
|Sally Baby|
16/1 17.00 +1600
Forecast Dividend: 64.03
9:18 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Ultra Fame|
4/9 1.444 -225
2de
|Mystical Image|
8/1 9.00 +800
3de
|Sierra Dance|
8/1 9.00 +800
4de
|Conejos|
7/2 4.50 +350
|Fast Sale|
40/1 41.00 +4000
|Lucky Cotton|
40/1 41.00 +4000
Forecast Dividend: 5.77
9:49 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst

In het geval van bijkomende niet-vertrekkers (inclusief eventuele reserves) kan een bijkomende of accumulatieve regel 4 van toepassing zijn

15p inhouding van het pond. BETWEEN 18:06:16 - 20:23:25

Positie Notering
1ste
|Smoke And Burn|
11/8 2.375 +137
2de
|Simply Charming|
14/1 15.00 +1400
3de
|Little Jack|
13/8 2.625 +162
4de
|And Then Some|
12/1 13.00 +1200
NR
|You Play The Bench N/R|
|Gracioso|
33/1 34.00 +3300
|Hong Kong Cowboy|
4/1 5.00 +400
Forecast Dividend: 22.25
10:18 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Full Of Luck|
4/1 5.00 +400
2de
|Mithqaal|
15/8 2.875 +187
3de
|Bella Luma|
11/2 6.50 +550
4de
|Engram|
50/1 51.00 +5000
|Camino Del Paraiso|
11/8 2.375 +137
Forecast Dividend: 12.44
10:50 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Kaleidoscope Kid|
11/2 6.50 +550
2de
|Baby You Got It|
66/1 67.00 +6600
3de
|Forever The Chief|
9/2 5.50 +450
4de
|Turnaround|
10/3 4.333 +333
NR
|Bright Autism Mind N/R|
|Fantastic Aragorn|
4/1 5.00 +400
|On The Wings Of|
10/1 11.00 +1000
Forecast Dividend: 110.0
11:20 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|One Salty Dog|
10/3 4.333 +333
2de
|That's Bind Babe|
10/3 4.333 +333
3de
|Nolan's Harbor|
10/1 11.00 +1000
4de
|Camzul|
6/4 2.50 +150
|Tiz Toussaud|
16/1 17.00 +1600
|Davey's Boy|
8/1 9.00 +800
|Logan's Catch|
16/1 17.00 +1600
|Empire Rocket|
16/1 17.00 +1600
Forecast Dividend: 16.43
11:50 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Fabriana|
7/4 2.75 +175
2de
|Missionelle|
11/4 3.75 +275
3de
|Revenue Virginius|
4/1 5.00 +400
4de
|Out Ofthe Ordinary|
11/2 6.50 +550
|Misty Spirit|
50/1 51.00 +5000
|Key To Glory|
50/1 51.00 +5000
|Sought More Pep|
9/2 5.50 +450
Forecast Dividend: 7.44
12:18 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Johnny Runner|
12/1 13.00 +1200
2de
|Roman Rocket|
11/1 12.00 +1100
2de
|Mountain Dance|
5/2 3.50 +250
|Emerald Magic|
14/1 15.00 +1400
|Awesome Ain't Easy|
4/1 5.00 +400
|El Suspiro|
66/1 67.00 +6600
|Melchior|
9/1 10.00 +900
|Double Tiger|
11/8 2.375 +137
|Inquisition|
50/1 51.00 +5000
Forecast Dividend: 465.65
Forecast Dividend: 23.26
Forecast Dividend: 73.73
12:46 Golden Gate Fields - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Mo Soul|
7/2 4.50 +350
2de
|Honeymoonz Over|
9/2 5.50 +450
3de
|Twirling Tiger|
5/1 6.00 +500
4de
|Seau|
10/1 11.00 +1000
|Tough Timber|
25/1 26.00 +2500
|Cannonball Comin|
10/1 11.00 +1000
|Hill Croome|
10/3 4.333 +333
|Country Road|
20/1 21.00 +2000
|Royal Opera House|
6/1 7.00 +600
|Kerri's Choice|
11/1 12.00 +1100
Forecast Dividend: 22.34
Spelformulier wordt geladen...

Live Streaming