-

3:45 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Denham Hana|
13/2 7.50 +650
2de
|Little Light|
11/4 3.75 +275
3de
|Rhythm Divine|
9/4 3.25 +225
|Dualla Time|
20/1 21.00 +2000
|Dylan Rock|
40/1 41.00 +4000
|Glencullen Hero|
50/1 51.00 +5000
|Miss Chevious Girl|
10/1 11.00 +1000
|Myladyrose|
80/1 81.00 +8000
|Peterstown|
14/1 15.00 +1400
|Eddies Pride|
33/1 34.00 +3300
NR
|Flying Vacation N/R|
|Golden Glory|
14/1 15.00 +1400
|Late Again|
5/1 6.00 +500
|Purple Polly|
50/1 51.00 +5000
Forecast Dividend: 25.46
4:20 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Foreign Secretary|
13/2 7.50 +650
2de
|Rocky Shores|
5/4 2.25 +125
NR
|Flat To The Max N/R|
|Coral Blue|
3/1 4.00 +300
|Good Shot Sir|
50/1 51.00 +5000
|Colour Me In|
3/1 4.00 +300
Forecast Dividend: 15.58
4:55 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst

In het geval van bijkomende niet-vertrekkers (inclusief eventuele reserves) kan een bijkomende of accumulatieve regel 4 van toepassing zijn

RESULTS_RULE_4_MULTIPLE_WARNINGS

Positie Notering
1ste
|Aim For Glory|
7/4 2.75 +175
2de
|Carnet De Stage|
50/1 51.00 +5000
3de
|Big Nick|
10/3 4.333 +333
|Drifting Back|
9/2 5.50 +450
|Dunbar|
50/1 51.00 +5000
|Felicity's Choice|
100/1 101.00 +10000
|Port Sunshine|
100/1 101.00 +10000
|Rio Gold|
100/1 101.00 +10000
|Road Warrior|
25/1 26.00 +2500
|Summer Hill|
12/1 13.00 +1200
|Weihnachts|
10/1 11.00 +1000
|Western Doyen|
66/1 67.00 +6600
|Institution|
7/1 8.00 +700
|Key Commander|
22/1 23.00 +2200
NR
|Glenquin Castle N/R|
NR
|Montagne D'argent N/R|
NR
|Lessofdnegativity N/R|
Forecast Dividend: 116.28
5:30 Limerick - Race Off
Positie Notering
|Elm Grove|
14/1 15.00 +1400
|Song Of The Sky|
5/1 6.00 +500
|Littlestickarubarb|
9/2 5.50 +450
NR
|Duchess Ravenwaves N/R|
NR
|Bluegrass Princess N/R|
|Misty Millie|
8/1 9.00 +800
NR
|Askann N/R|
|Princess Mahler|
7/1 8.00 +700
|She's Made It|
2/1 3.00 +200
|Miss Echrad|
12/1 13.00 +1200
|Lucia's Bob|
25/1 26.00 +2500
|Miss Mcilroy|
25/1 26.00 +2500
|Sweet Cassie|
20/1 21.00 +2000
6:05 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst

In het geval van bijkomende niet-vertrekkers (inclusief eventuele reserves) kan een bijkomende of accumulatieve regel 4 van toepassing zijn

RESULTS_RULE_4_MULTIPLE_WARNINGS

Positie Notering
1ste
|Young Dev|
3/1 4.00 +300
2de
|Goulane Jessie|
12/1 13.00 +1200
3de
|Classic Concorde|
8/1 9.00 +800
4de
|Ask Mary|
10/1 11.00 +1000
|Whoyakodding|
10/1 11.00 +1000
|Annie Clouds N/R|
|Beeverstown Beauty|
10/1 11.00 +1000
|Dubai Ash|
25/1 26.00 +2500
|Rock On Barney|
16/1 17.00 +1600
|Call Of The Loon|
11/1 12.00 +1100
|Cadawill|
14/1 15.00 +1400
|Mlily|
11/2 6.50 +550
NR
|Highest Benefit N/R|
|Qery|
25/1 26.00 +2500
|Fr Gilligansvoyge|
7/1 8.00 +700
NR
|Polish Partisan N/R|
NR
|Knock Na Rea N/R|
Forecast Dividend: 42.82
Tricast Dividend: 274.41
6:40 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst

In het geval van bijkomende niet-vertrekkers (inclusief eventuele reserves) kan een bijkomende of accumulatieve regel 4 van toepassing zijn

RESULTS_RULE_4_MULTIPLE_WARNINGS

Positie Notering
1ste
|Cayd Boy|
10/1 11.00 +1000
2de
|Ebadali|
9/1 10.00 +900
3de
|Kingram Lady|
33/1 34.00 +3300
|Blackhillsofdakota N/R|
|Collo Meo|
16/1 17.00 +1600
|Dreamy Leamy|
16/1 17.00 +1600
NR
|Farceur Du Large N/R|
NR
|Shinnecock N/R|
NR
|Slip Road N/R|
|Special Brute|
6/1 7.00 +600
|Top Moon|
4/7 1.571 -175
|Walking Fame|
8/1 9.00 +800
Forecast Dividend: 101.42
7:15 Limerick - Resultaten
Winnend / Winnend Geplaatst
Positie Notering
1ste
|Run Wild Fred|
11/10 2.10 +110
2de
|Bois De Clamart|
5/2 3.50 +250
3de
|Better Be Alright|
7/1 8.00 +700
|Cappamurra|
25/1 26.00 +2500
|Even Flight|
25/1 26.00 +2500
|Onawingandaprayer|
14/1 15.00 +1400
|Sicario Jack|
66/1 67.00 +6600
|Bonarc|
66/1 67.00 +6600
|Roxys Holly|
33/1 34.00 +3300
|Uisce Solas|
8/1 9.00 +800
Forecast Dividend: 3.83
Spelformulier wordt geladen...

Live Streaming